[activecampaign form=26]

Welke behandeling een patiënt ook kiest, er wordt altijd iemand beter van

Dollar

welke-behandeling-een-patient-ook-kiest-er-wordt-altijd-iemand-beter-van. Wat bedoel ik daarmee? Alles goed en wel als je een chronische ziekte of handicap hebt. Maar een bijkomend probleem zijn de dollartekens in de ogen van pieskijkers, horoscooplezers, tarotvrouwtjes en niet te vergeten de farmaceutische industrie.

Gratis ongevraagd advies

Je krijgt met een dergelijke ziekte bovendien een sloot aan gratis ongevraagde adviezen en bedilzucht over je heen. Het verbaast mij altijd hoe weinig die zogenaamde ‘adviseurs’ aan me vragen. Ze weten dus niet dat ik hoogst waarschijnlijk meer van mijn ziekte weet, dan zij ooit kunnen dromen. Hoewel: adviseren vinden ze vast erg leuk en luisteren niet. Dat zal dan ook wel de oorzaak zijn van hun enthousiasme.

Verdienen

Dan komt vaak het advies vooral goeroe Tepo Tapa bezoeken, want hij geneest, jawel, MS. Hij geneest trouwens ook kanker, tyfus, pleuris, winderigheid en erectiestoornissen. Hij kost wel veel, maar dat heb je toch wel over voor je gezondheid?

Een ziekte is een geweldige kans voor mensen die geld willen verdienen. Het is werkelijk fantastisch wat je kunt bereiken als je goed bent in verhalen verkopen. Logisch: een hoop mensen zijn wanhopig en grijpen elke strohalm die ze wordt aangereikt.

Een mooie zaak: welke behandeling je ook kiest: er wordt altijd iemand beter van.

Ik heb een vorm van MS waarbij medicijnen niet helpen, dus farmaceuten lieten mij al snel met rust. (Helaas niet de ‘adviseurs’). Maar nu is er een nieuw onderzoek, speciaal voor PPMS, mijn vorm.

Ja, en ik doe mee aan het onderzoek: je weet nooit, wie weet helpt het, wat moet je anders.

Ík krijg trouwens alleen het treinkaartje vergoed, terwijl ook hier waarschijnlijk een hoop mensen veel geld aan verdienen. Het kost mij omzet, want ik kan een dag niet werken. Maar waarom zou je de patiënt betalen, die is immers toch wanhopig. Die komt wel.

Wish me luck!

 

 

 


Meer weten? Bel 06-40033537 voor een vrijblijvende (telefonische)afspraak.
Mail naar info@strongpeople.nl voor vragen.