Testimonials

Ervaringen


 

Sanja de Bruin, van Strongpeople is voor mij van onschatbare waarde geweest:

  1. om mezelf “opnieuw uit te vinden”, mijn talenten te herijken, en gericht in de zetten in het proces van het weer vinden van werk.
  2. in de voorbereiding voor het sollicitatiegesprek, waardoor ik op scherp gezet was, en met met zelfvertrouwen het gesprek in kon gaan. Alert op onuitgesproken signalen en “de spelletjes” van het sollicitatiegesprek.
  3. niet in de laatste plaats door haar energieke opstelling en grote kennis van de arbeidsmarkt kon ik mijn positie relativeren en de moed erin houden!

Erika Kerst


 

Sanja heeft goed naar mij geluisterd en respecteerde mijn grenzen heel goed. Zij heeft ook bij afspraken rekening gehouden met mijn energieniveau.

Sanja heeft zelf ook vermoeidheidsklachten en kan zich er daardoor beter in verplaatsen. Zij was en is geïnteresseerd in mijn bedrijf en mijn worsteling het ondanks mijn beperkingen van de grond te krijgen.

Door haar eigen levenservaring en en fysieke beperking kon Sanja zich uitstekend inleven in mijn situatie. Ik heb mij steeds begrepen en gesteund gevoeld.

M. Nieuweboer


 

Ik vond de cursus het nieuwe solliciteren zeker leerzaam, ik ga nu in ieder geval anders naar LinkedIn kijken en zal er mee gaan werken. Fijn vond ik ook de tips bij solliciteren bijvoorbeeld wanneer bespreek je wat.

Sonja Kiekens


 

Ik heb de gesprekken met Sanja als zeer prettig en nuttig ervaren. Nu heb ik meer inzicht in wat ik kan en wil, wat mijn kansen op de arbeidsmarkt vergroot. Ook heeft zij bijgedragen in het inzichtelijk maken van mijn kunnen in mijn CV en is zij een grote steun gebleken in het sollicitatie proces. Dit heeft er toe geleid dat ik meer overzichten rust heb in het zoeken naar de juiste baan voor mij

Tanja Suijker


 

Sanja had oog voor mijn fysieke klachten. Zij begrijpt, ook vanuit eigen ervaring, hoe moeilijk het is te werken met een fysieke beperking. Zij was heel open over haar eigen beperking en hoe zij daar mee omgaat. Sanja gaf mij nuttige tips om hulp te krijgen voor mijn fysieke beperkingen. Zij heeft daar veel kennis over.

M. Anja Hart


 

Soms was het voor mij fysiek onmogelijk om met het traject door te gaan, maar Sanja zei dan dat ik rustig de tijd kon nemen, nam contact op met UWV toen dat nodig was en zo hebben we het traject weer voortgezet, zodra dat fysiek weer mogelijk was. Inmiddels heb ik een passende werkplek gevonden. Ik heb het idee dat Sanja vanuit haar eigen fysieke beperking beter begrijpt wat er belangrijk is voor mij bij het vinden van de ideale werkplek en dat is gelukt!

Merijn heeft inmiddels een baan gevonden! (Sanja de Bruin)

Merijn Post


 

Ik heb de training in de Waterland-bibliotheek als zeer prettig ervaren. Met name de LinkedIn-privacy-tips vond ik leerzaam. Sanja is bovendien een plezierige en leuke trainster bij wie je je snel bij op je gemak voelt.

Jackie Demoitie


 

Zo herkenbaar, je artikel over werken met een beperking: het was alsof ik over mezelf las.

Ameranthe Groeizaam


 

Sanja de Bruin van Strongpeople heeft mij waardevol en bruikbaar advies gegeven. De tips zijn concreet zodat ik er direct mee aan de slag kan. Ze denkt met je mee en daagt uit.

Marcha Bos