Gratis

Op deze pagina kun je mijn gratis weggevers vinden en downloaden.

Welke weggevers zijn dat?

  1. Zeven Gouden tips beter leven met gezondheidsklachten door stress te verminderen
  2. Meditatie challenge. In 7 dagen minder stress  door mediteren voor beginners
  3. Hoe ik stopte met roken door middel van een groei mindset
  4. Gaan voor een gezond gewicht en nooit meer lijnen

Scroll verder voor de links.


Door haar eigen levenservaring en en fysieke beperking kon Sanja zich uitstekend inleven in mijn situatie. Ik heb mij steeds begrepen en gesteund gevoeld. M. Nieuweboer


1. Stressvrij werken met je lastige lijf

Lees de lijst met 7 Gouden Tips werken met een lastig lijf en pas ze toe. Je kunt je leven gemakkelijker maken als je dingen uitbesteedt en andere dingen los laat. Met deze gouden tips ben je op de goede weg.

De 7 Gouden Tips kan je downloaden via de Homepage.

2. Mediteren niets voor jou? Doe de gratis challenge

Begin met die stress, pijn en slecht slapen aan te pakken en leer mediteren.

Vind je het maar raar en zweverig? Dat gevoel had ik ook, totdat ik het toch ging proberen. Ik had last van pijn, stress en ik sliep slecht. Ik ben blij dat ik toch begonnen ben met mediteren, ondanks mijn vooroordelen. Nu:

  • Ik slaap beter
  • Ik heb bijna nooit meer een pijnstiller nodig
  • Stress kan ik beter de baas.

De meditatie challeng is gratis, duurt 7 dagen. Je krijgt elke dag een meditatie toegestuurd. Op dag 1 mediteer je 1 minuut en op dag 7 is dat opgelopen tot 7 minuten. Deze challenge is dus bedoeld voor absolute beginners in mediteren.

Schrijf mij in voor de gratis Meditatie Challenge


“Sanja had  oog voor mijn fysieke klachten. Zij begrijpt, ook vanuit eigen ervaring, hoe moeilijk het is te werken met een fysieke beperking. Zij was heel open over haar eigen beperking en hoe zij daar mee omgaat. Sanja gaf mij nuttige adviezen om hulp te krijgen voor mijn fysieke beperkingen. Zij heeft daar veel kennis over.” Anja Hart


3. Eindelijk stoppen met roken.

Mij is dat als kettingroker gelukt en het gaat jou ook lukken. Zonder het te weten gebruikte ik een krachtige groei mindset en daarna heb ik opgeschreven hoe ik dat heb gedaan. Wil jij voor eens en altijd stoppen met roken? Heb je genoeg van het verslaafd zijn, de geldverspilling, het rokers hoestje en je bleke gezicht?

Ja, ik wil nooit meer roken. Stuur mij het ebook 

 

4. Gaan voor Gezond gewicht en nooit meer lijnen.

Ja ik wil een gezond gewicht en nooit meer lijnen. Stuur mij het ebook

Of lees hier meer over mij