Dubbel ervaringsdeskundig

15 oktober 2018 • depressie

Dubbel ervaringsdeskundig

Mentaal en fysiek uitgedaagd. Dat is dubbel ervaringsdeskundig.

Angst en depressie de baas

Op mijn 14de kreeg ik last van een angststoornis en ik was in de jaren ook  depressief. Het is een kip of ei verhaal: werd ik angstig van de depressie of werd ik depressief van angstaanvallen, waar ik niet de juiste behandeling voor kreeg? Achteraf gezien denk ik het laatste.

Op mijn 25ste kon ik de angst en en depressie min of meer achter mij laten. Op dat moment slikte ik eindelijk goed werkende angst-medicate. Ik had daarnaast een twee jarige opname in een PsychoTherapeutisch Dagcentrum achter de rug. (Kort gezegd: overdag in de war, maar ‘s avonds naar huis).

Het is niet fijn en het heeft veel te lang geduurd. Toch is het een deel van mij.

En nu kan ik jou beter helpen

Behalve persoonlijke ervaring, heb ik ook steeds meer theoretische kennis opgebouwd.

Ik ben met nadruk geen therapeut.  Ik ben coach.

Andere blog over moeilijke tijden:

Zelfmoord plegen durfde ik niet. Gelukkig maar

 

 

 

 

 


Meer weten? Bel 06-40033537 voor een vrijblijvende (telefonische)afspraak.
Mail naar info@strongpeople.nl voor vragen.