Coaching voor jou

Foto Sanja van Strongpeople

Foto Sanja van Strongpeople

Omdat sommige dingen niet lukken in je eentje. Ook al heb je dat nog zo vaak geprobeerd bied ik coaching voor jou aan.

Vind jij het ook zo moeilijk?

Om elke dag goed voor je lijf te zorgen en daarnaast te genieten van het leven?

Wil jij ook met minimale inspanning optimaal  resultaat behalen? Dat wilde ik ook en ik had daar iets op bedacht. Ik werkte met veel plezier en inmiddels al meer dan 15 jaar als coach.

En toen werd ik ziek

Maar dat is een ander verhaal. Kun je hier meer over lezen. Als je wilt, maar hoeft niet.

Ben jij bang om ziek te worden van jouw leefstijl?

In 2015 volgde ik de opleiding ervaringsdeskundige coach en het drong tot mij door: gezondheidsklachten zijn juist een kracht zijn bij coaching. Mijn kennis  is niet meer alleen theorie, maar de keiharde praktijk.

Je kan je best inleven in iemands worstelingen als je gezond bent. Maar het is onmogelijk om het van binnenuit te begrijpen. Ik ken beide kanten. Jarenlang was ik een gezonde coach. Dat is nu anders.

Het is het verschil tussen sympathie en empatie.

Niemand kan garanderen dat jij altijd gezond blijft.

 • Laat je niks wijsmaken. Iedereen kan ziek worden.
 • Maak jezelf niks wijs. Idem.

Coaching voor jou kan helpen jouw beste leven te leiden

Wat heb ik aan coaching? Lees hier wat je er aan hebt.

Genieten en goed voor jezelf zorgen=

 • Mindset op groei
 • Goed en lekker eten
 • Fijn bewegen om fit te blijven of te worden
 • Optimaal blijven werken
 • Hoe belangrijk eigenliefde is om jezelf te helpen
 • Pijn en vermoeidheid bestrijden
 • Duurzaam resultaten behalen

Zie hier: De 7-sprong naar jouw beste leven


  De zevensprong naar jouw beste leven

heb ik speciaal ontwikkeld voor jou: professional die optimaal wil blijven leven en werken, ondanks fysieke klachten

Stuur mij direct door naar het aanbod voor  de training en laat het zien


Ik wil een afspraak maken om mij te oriënteren op coaching, zonder verplichting

Voor een Face to Face afspraak kom je naar mij toe. We spreken elkaar aan de keukentafel.

Ik woon in Broek in Waterland, vlak bij Amsterdam

Bus
Elke 20 minuten rijdt een bus vanaf Amsterdam CS. Vanaf de bushalte is het 12 minuten lopen naar mijn huis. Als je slecht ter been bent, haal ik je van de bus. De nieuwe Noord-Zuidlijn zit nog niet helemaal in mijn systeem. Ik heb er nog niet mee gereisd, omdat ik daarvoor niet goed genoeg kan lopen. Het beste kun je even hier kijken. Dan kun je zien hoe je hier het beste kunt komen.

Auto
Ook met de auto is het geen enkel probleem om in Broek te komen en gratis voor de deur te parkeren

Mijn adres:

Veenderijgouw 34
1151 GC Broek in Waterland
Tel: 06-40033537
info@strongpeople.nl


 


Stuur mij direct door naar het aanbod voor  de training


Heb je vragen? Stel  ze hier


  Ervaring van een klant: “Sanja de Bruin, van Strongpeople is voor mij van onschatbare waarde geweest:

  1. om mezelf “opnieuw uit te vinden”, mijn talenten te herijken, en gericht in de zetten in het proces van het weer vinden van werk.
  2. in de voorbereiding voor het sollicitatiegesprek, waardoor ik op scherp gezet was, en met met zelfvertrouwen het gesprek in kon gaan. Alert op onuitgesproken signalen en “de spelletjes” van het sollicitatiegesprek.
  3. niet in de laatste plaats door haar energieke opstelling en grote kennis van de arbeidsmarkt kon ik mijn positie relativeren en de moed erin houden!” (Inmiddels fulltime aan het werk.) Erika Kerst

  Ervaring van een klant: “Sanja heeft goed naar mij geluisterd. Mijn vorige coach was heel opdringerig en Sanja respecteerde mijn grenzen juist heel goed. Zij heeft ook bij afspraken rekening gehouden met mijn energieniveau. Ik had nooit een gevoel van druk. Sanja heeft zelf ook vermoeidheidsklachten en kan zich er daardoor beter in verplaatsen. Sanja was en is geïnteresseerd in mijn bedrijf en mijn worsteling het ondanks mijn beperkingen van de grond te krijgen. Door haar eigen levenservaring en en fysieke beperking kon Sanja zich uitstekend inleven in mijn situatie. Ik heb mij steeds begrepen en gesteund gevoeld.” M. Nieuweboer