Zevensprong aanbod

 Met het Zevensprong aanbod weer terug naar jouw beste lijf en leven

Zevensprong aanbod voor Sanja’s Strongpeople

Sanja Strongpeople

Sanja Strongpeople

Ben jij toe aan je beste leven? Ben jij er helemaal klaar voor om jouw optimale leven te leiden? Heb je schoon genoeg van alles proberen, met weinig of geen resultaat?

Je hebt een  chronische ziekte. Dat is en feit. Maar: hoofdpijn, stress, vermoeidheid zijn dat onvermijdelijke symptomen, of is daar toch iets aan te doen?
Je wilt je al zo lang beter voelen, maar je wordt overweldigd door wat je allemaal aan moet pakken. Je wilt je gezonder voelen, uitputting en pijn buiten de deur kunnen zetten. Een strakker lijf zou ook fijn zijn. Het is ook belangrijk voor jouw om met meer plezier en beter je werk te kunnen doen, liever om te gaan met je dierbaren. Kortom: Een betere kwaliteit van leven is wat je wilt. Dat wil je niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Ben je bang?

Je vindt het een angstaanjagend idee dat je de hele tijd bezig moet zijn met gezondheid, maar je wordt nog veel banger bij het idee om steeds meer af te takelen. Je weet dat je in actie moet komen om weer de baas te worden over jouw lijf en leven.

Ik deel mijn succes stappenplan met jou

Ik heb ontdekt dat de schematische aanpak van mijn eigen gezondheid tot geweldige resultaten leidt. Mijn spierkracht is met 40% toegenomen.  Pijnstillers heb ik niet meer nodig, om een paar voorbeelden te noemen.

Ondanks een progressieve chronische ziekte, ga ik vooruit. Ik heb meer energie, beweeg gemakkelijker, mijn gewicht is stabiel.

Mijn ontdekkingen deel ik graag met jou. Daarnaast deel ik de wetenschappelijke inzichten over gezondheid, die ik gevonden heb.

Ik ben geen zwever

Zweven kan altijd, maar ik baseer mij liever op wetenschappelijk onderzoek en op zijn minst op Evidence-based Practice (gebaseerd op de best beschikbare informatie over doelmatigheid en doeltreffendheid). Evidence-based, omdat over voeding en je darmen nog heel veel niet bekend is. Je kunt de daarom niet baseren op bewijzen.

Als ik zou wachten op bewijzen, ben ik dood en begraven voordat ik behandeld kan worden. Ik heb daar geen tijd voor. Maar ik wil ook niet meegaan in hysterische hypes. Ik denk dat het er uiteindelijk naar uitziet dat voeding een individuele aanpak vergt voor je optimale gezondheid. Mensen die allerlei zekerheden over voeding declameren bekijk ik met gezond wantrouwen.

Als je een coach zoekt die jou helpt:

 • pijn en vermoeidheid de baas te worden
 • om beter om te gaan met jouw omgeving, zowel thuis als op het werk
 • volhouden en doorzetten

Wil jij:

 • Een fitter en gezonder lichaam
 • Weer controle hebben over mijn lijf en leven
 •  Vertrouwen hebben in de toekomst
 • Een coach die niet alleen deskundig is, maar zich uit eigen ervaring in mijn situatie kan verplaatsen

Heb je morgen al resultaat van het Zevensprong aanbod?

Het is een reis met vallen en opstaan. Omdat ik die reis al voor jou heb gemaakt, zul je een stuk minder vallen en gemakkelijker weer opstaan. Moeite kosten gaat het wel en daar help ik jou bij. Als je uit de bocht dreigt te vliegen help ik jou te remmen en bij te sturen zodat je weer veilig je weg kan vervolgen.


Ervaring van een klant: “Sanja heeft goed naar mij geluisterd. Mijn vorige coach was heel opdringerig en Sanja respecteerde mijn grenzen juist heel goed. Zij heeft ook bij afspraken rekening gehouden met mijn energieniveau. Ik had nooit een gevoel van druk. Sanja heeft zelf ook vermoeidheidsklachten en kan zich er daardoor beter in verplaatsen. Sanja was en is geïnteresseerd in mijn bedrijf en mijn worsteling het ondanks mijn beperkingen van de grond te krijgen. Door haar eigen levenservaring en en fysieke beperking kon Sanja zich uitstekend inleven in mijn situatie. Ik heb mij steeds begrepen en gesteund gevoeld.” MNieuweboer


Ik help jou met het Zevensprong aanbod het volgende te bereiken: Gevoel van controle over je leven, zodat je weer kunt bewegen richting een gezonder en fitter lijf

 • Het vertrouwen dat fysieke klachten jou niet tot nauwelijks gaan belemmeren in je leven
 • Veel beter omgaan met vermoeidheid, pijn en ongemak

En vervolgens te behouden

 • Eerlijk durven zijn over je gezondheid zodat je niet langer het gevoel hebt er alleen voor te staan.
 • Weten je moet doen om het beste uit het leven te halen met jouw lijf
 • Je hebt de tools in handen om dit op een praktische manier vorm kunt geven.

Jij wilt graag geholpen worden, omdat:

 • Je er alles voor over heb om je steeds beter te voelen
 • Jw het moeilijk vindt om gemotiveerd te blijven om alles aan te pakken, zodat het leven weer een feestje wordt.
 • Bang voor om te vallen en weer op te staan ben je niet

Wie kan ik niet helpen met het Zevensprong Aanbod?

Waarom een Zevensprong Aanbod?

Als jij je leven wilt veranderen om gezond en gelukkig en duurzaam te leven, dan moet je alles aanpakken: je mindset, je voedingsgewoonten, hoeveel je beweegt, hoe je werkt, hoe je omgaat met jezelf en de mensen in jouw leven, hoe je met pijn en vermoeidheid overwint en tenslotte: hoe je je nieuwe leefstijl duurzaam implementeert in je leven, voor altijd.

Wat jij zult hebben bereikt als je de Zevensprongen hebt genomen

 1. Na afloop van de Zevensprong zul je inzicht hebben over hoe je optimale controle kunt hebben over je lijf.
 2. Je zult genieten van gezonder leven en meer te bewegen, omdat het de manier is die bij jou past.
 3. De Zevensprong naar een weergaloos leven met een lastig lijf zul je omarmen, omdat ze je in staat stelt je levenskwaliteit sterk te verbeteren. Je leven wordt veel fijner.
 4. Jij zult niet meer bang zijn voor de toekomst, omdat je controle hebt over lijf en leven.

Ik heb nog vragen

Ik wil een gratis oriënterende (Skype of telefonische-) afspraak maken, want ik heb nog een paar vragen. Een afspraak duurt een half uur.

Ik wil een afspraak maken. Stuur een mailbericht naar info@strongpeople.nl voor een afspraak.

 

Ik wil het aanbod zien

Stuur mij door naar het aanbod voor  de training

Welke 7 stappen zitten in het Zevensprong aanbod?

 1. Stel je mindset in op groei.

Een groei mindset  is het vertrouwen dat je altijd kunt leren en verbeteren. Natuurlijk voel je je weleens rot, omdat je niet tevreden bent over je lijf, of omdat lichaam je in de steek laat. Maar jouw streven is zoveel mogelijk controle  terug te krijgen over je lichaam en je geest. Je hebt vechtlust. Soms zit de vechtlust diep weggestopt, maar de kern is er altijd.

 1. Voeding als gezond feestje

Voeding is nummer 2 van de zevensprong. Het is zo belangrijk, maar je levenskwaliteit holt achteruit als je er niet goed mee omgaat.

Tegelijkertijd is het belangrijk dat je geniet van lekker eten en dat kan heel goed met gezond eten.

 1. Bewegen op jouw manier

Of je nou een bankzitter bent, of een sportfanaat. Het is belangrijk dat je beweegt. Het accepteren dat je niet meer een triathlon kunt lopen is net zo goed een leerproces, als het opbouwen van een conditie. Ik help jou zowel met actiever worden als met het accepteren van je grenzen.

 1. Heerlijk werken nu en later

Je energie beter verdelen over de dag, grenzen voelen en aangeven, een andere dagindeling. Omgang met collega’s. Soms is het een kwestie van samen kijken naar wat er mogelijk is, om veel te verbeteren in je werkdag. Soms gaat het om vooruit kijken. Hoe blijf ik zo lang en goed mogelijk functioneren in mijn werk? Hoe wil ik mij ontwikkelen? We gaan kijken wat voor jou de beste werksituatie is.

 1. <em?Ik hou van mij

Bij deze stap focussen wij ons op eigenliefde. Hou je eigenlijk wel genoeg van jezelf? Heb je alles voor jezelf over?

 1. Vermoeidheid en pijn de baas.

Moe

Moe zijn is hèt probleem van deze tijd. Je verlangt naar de energie die je vroeger had. Hoe kun je zoveel mogelijk energie terugkrijgen. Ik kan niet beloven dat alle vermoeidheid verdwijnt, wel dat je optimaal gebruik gaat maken van de energie die je wel hebt.

Pijn

Hoe ga je om met pijn? Slik je sloten pijnstillers? Of wil je er echt iets aan doen? Pijn kan je leven helemaal tot stilstand brengen. Het is belangrijk dat je er mee om leert gaan, zodat je onafhankelijk van pijnstillers altijd pijn kan verlichten.

Gebruik je slaappillen of drink je te veel, of allebei? Daar kunnen we wat aan doen. Met de Zevensprong wordt dat gemakkelijker dan je ooit had gedacht.

 1. Wat je hebt bereikt en de toekomst.

Duurzaamheid het belangrijkste: Hoe houd je het vol? Ik heb mij lang verdiept in volhouden en doorzetten. Ik begreep niet waarom ik soms heel goed kon doorzetten, soms niet eens begon en er andere keren steeds stagneerde in mijn goede voornemens. Dat weet ik nu wel. Ik help je wat je bereikt hebt vast te houden en in te passen in een optimale leefstijl om optimaal te blijven werken .

Wat leer je?

Je leert alles te verbeteren aan je lijf en leven dat je wilt en accepteren wat je niet kan verbeteren.

Je leert manieren om gemakkelijk vol te houden en dat lukte jou voorheen niet.

Het Zevensprong aanbod is een investering in jezelf:

 • Na aankoop 7 dagen bedenktijd.
 • Met jou gegevens gaat Strongpeople zorgvuldig om.
 • Heb je meer informatie nodig of weet je niet zeker welke optie bij jou past? Neem contact op, ik help je graag op weg.

Ok. Laat mij het aanbod zien.

Ik wil het zien