Helaas ben ik helemaal niet weergaloos

Ik  ben helemaal niet weergaloos

De laatste weken ben ik bezig met podcasting.  Je wilt niet weten hoeveel gedoe dat is. Vooral voor mij. Omdat ik altijd zo graag zijpaden insla. Een technische ster ben ik ook al niet dus het kost mij uren, waar het jou misschien een kwartier kost.

Superleuk om met Canva een passende plaatje bij mij podcast te maken. Afbeeldingen bewerken is een vak. Ik kan het waarschijnlijk niet zo goed, maar ik doe het graag.

En nou kwam ik gisteren bij het woord weergaloos.

Ik was aan het denken over een goede titel van mijn podcast. Sanja’s Strongpeople podcast moest het in elk geval worden. En toen plakte ik het woordje weergaloos er tussen.

Sindsdien laat dat woord mij niet meer los.

Even googelen: ‘fenomenaal, ongemeen, ongeëvenaard, onovertroffen, onvergelijkelijk, prachtig, subliem. weergaloos (bn): eenmalig, uniek.’

Het klonk leuk hoor. Het klonk alleen niet echt. Ik voel mij helemaal niet weergaloos. Met een mengsel van bewondering en jaloezie kijk ik naar weergaloze mensen. Ik hoor daar niet bij. Ik ben een worstelaar. Voortdurend in gevecht met mijn MS lijf, twijfelend, zoekend. Maar dat zet je niet op een podcast. Gebrek aan zelfvertrouwen trekt geen luisteraars, denk ik.

Weergaloos. Ik wil het gewoon worden. Ik zal het gewoon worden.

Durf voor je visie te staan.

Dat zegt Veronique Prins, Kick ass business coach.

Het wordt voor nu: lastig lijf-niet teveel zeuren-tips-twijfels. Mooi is anders, maar er sijpelt in ieder geval iets door van mijn visie.

En meteen ga ik weer twijfelen. Voor nu is het even goed. Alweer een uur mee bezig geweest. Terwijl ik met de beperkte energie die ik heb natuurlijk geen zijpaden moet bewandelen. Doelmatigheid is de norm.

Toch gun ik mezelf af en toe dit geklooi. Noem het functioneel spelen.

Nu nog een nieuwe Podcast opnemen. Eerst een oudje opnieuw plaatsen.

En daarna aan het werk om weergaloos te worden

 

3 Gouden Tips stressvrij werken met een lastig lijf

Cover_3_gouden_tips_stressvrij_werken_met_een_lastig_lijf_15-8-2017

Schrijf je in en ontvang ook mijn 2 wekelijkse optimale leef- en werktips

Ik houd niet van spam. Uitschrijven is gemakkelijk Powered by ConvertKit

Sorry, comments are closed for this post.